AMIVEL DOLGOZUNK


Takarítószerek

Fontosnak tartjuk, hogy minden esetben fokozottan figyeljünk az adott környezetben élőkre és magára a környezetre, ahol épp dolgozunk, emiatt elengedhetetlen számunkra, hogy 100%-ban környezetbarát takarítószereket használjunk. Mi  a Cleanne termékeit használjuk, próbálja ki Ön is és legyen Zöld Forradalmár!


Allergiás, asztmás, kisgyermekes vagy kisállatot tart? Ne aggódjon, a mi általunk használt takarítószerek, amellett, hogy extra hatékonyak, teljes mértékben használható a felsoroltak környezetében is.


Leggyakrabban használt csomag, amit kérnek tőlünk:

A "Cleanne otthon" csomag tartalma:

- Cseppmentes ablaktisztító

- Háztartási vízkőoldó

- Zsíroldó

- Univerzális padlótisztító

- Cseppmentes mosogatószer

- Általános felülettisztító


Takarítóeszközök

Fontos a higiénia, ezért - amellett, hogy folyamatosan frissítjük - az általunk használt eszközök rendszeres fertőtlenítő mosáson/takarításon is átesnek.


Porszívoink: Prémium kategóriás, porzsákmentes porszívók. Nagyon erős, nincs szívási veszteség, és mosható szeméttartályának köszönhetően könnyen tisztán tartható.  További előnyők többek között az átlátszó szeméttartály a teljesítmény folyamatos ellenőrzéséhez, a minimális porkibocsátású HEPA 13 szűrő és a különösen alacsony zajkibocsátás.

A gumikesztyű használata nálunk nem kérdés, hanem alap kiegészítő. Nem csak a több, mint 1 éve tartó járvány helyzet miatt vagy a takarítószerektől való bántalom végett (mivel 100%-ban környezetbarát, emiatt nem kell aggódnia sem Önnek, sem nekünk) szükséges a hordása, hanem a higiéniai és újlenyomat/zsír foltos felület elkerülése is.